«

»

mar 22

Möten, virus och mänskor, del 1113

O. när jag liksom igår nyttjar en förk. el. två är det till läsarens gagn och nytta. Det är f. att han snabbare skall kunna sovra bl.a. matnyttigt på nätet och ta till sig det bästa.

En bloggskribents syfte är att så tankekorn en dag o.s.v. följande dag. Nätet har så mycket att förtälja och det är inte alltid omedelbart klart vad d.v.s. oss. Man kan naturligtvis försöka läsa allt men bäst är att sticka undan pärlorna. M.u.a. det bästa har man den största behållningen.

En sak som hos den ene förefaller mig alltför invecklad kanske uttrycks förståeligt m.a.o. av en annan skribent. Låt mig ta relativitetsteorin t.ex. på denna företeelse! Den postulerar att massa och energi kröker rummet. En artikel jag fann i.st.f. tidskrifter på biblioteket lär mig att detta inte inträffar i.a.f. u. undantag. En massa energi som nedläggs på en art. kröker inget rum.

Jag förstår inte varför andra inte använder dessa arbetsbesparande abbreviationer. Det är ju inte ett opersonligt u.p.a. jag har för det jag skriver. Så ser du ngn brist i detta avseende, säg gärna t.o.m. din hjälp kan jag göra bloggen ännu bättre!

Rättframhet uppskattas, s.a.s. saker rent ut är alltid det bästa.